Isnin, 7 Mac 2011

hepy besday to me (sweet 21)

~::Tenq che yah & ainul 4 the celebrated my besday…
You’re are my bff…::~


~::Fuhh,cayalah ni je yg tinggal agak2 sape yg mkn plg banyak??
Best sgt2 kek ni..lenkali bt cam ni agi erk,
Xpe2 nant turn korang insyaALLAH aku belanja lak
p/s:kn tunggu dpt keja la..skunk nix de duit agi..setakat air nyor Bandar baru
bleh la..no hal punyerr!! ^___________^ ::~


~::Berseri x muka aku?*xleh blah ah!perasan ger aku..opss**
Time ni hepy sgt2 ase..xsangka toi diorang bt surprised ^____^ ::~

~::*sukew sgt picture nieyh!cam kiut je muka aku*ceh,perasan gler ahh..
Ha?yg sebelah aku tu namenya sarah..
cam iklan colgate jew che yah.. :P tp aku ase gg aku lbh shiny kut dr gg kau
hahahahaha(evil)::~


~::korang ase anak cina mn kat sebelah tu??
Opps!ha?yg ni ainul my bff since form 2 sampai lower six…::~


~::10q che yah snap gambar KAMI..::~
seingt aku time ni ngan ckp ngan ex bf *mesti korang tertnya2 kn sape??jeng3*
Her name mohd dzulnazri :) kenangan dulu2 okeyh..aku pom da x ingt ape2 agi
sal die cm kdg2 jew la..sape x rindu kan kekasih lm hee~ nk bt cam ne kn xde
jdoh dr jauh ku mendoakan kebhagiaan die ceh,ayat xleh blah lasung jiwang siott!::~


~::kami kelihatan sgt chumel disni!!jgn jeles k!!heeeee~ :~

**jum lihat ntara pixca2 yg menarik sempena my besday **


excited glerr!



::sweet memories wif my bff~::


~kawan saya yg sgt glerr2 perangainya tp aku shukew sgt kawan ngan kamu-kamu,peristiwa yg plg xdpt aku lupe bersama korang masa form 4 & form 5 selalu kn marah kat cikgu especially cikgu norini,cikgu mne x bengan kalu studentnye nakal & gler2 cam kite ni..asyik main jer belaja x hahaha :~


::dsini aku kelihatan agak chumel.cun g2!!haha..

(perasan tol mak minah ni)

::tangan siapakah itu??memang xsah kalu x berebut!!::


~::Ish3..sungguh moleekk!! *malu kokram*
Sdpppppp nyooo laaa…
Yah,lenkali beli kek ni lagi deh.. :-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.